2020-01-22 22:30Pressmeddelande

Inbjudan: Bokrelease – The Nordic Report 02

Illustration: Sandra BlikåsIllustration: Sandra Blikås

Form/Design Center och ArkDes tillsammans med DAC och Øresundsinstituttet bjuder in till Bokrelease av The Nordic Report 02 torsdagen den 13 februari på BLOXHUB i Köpenhamn.

För att fira lanseringen av den senaste Nordic Report välkomnar vi dig till en eftermiddag med expertsamtal kring mål 12 och Agenda 2030, spännande diskussioner och mingel!

Program

16:00–16:15
Dörrarna öppnas/mingel
16:15–16:30
SUSTAINORDIC
hälsar välkommen med Dorte Bo Bojesen – VD Form/Design Center, Torben Klitgaard – Direktör BLOXHUB, Johan Wessman – VD Øresundsinstittutet och Helena Uesson – Utvecklingsansvarig SUSTAINORDIC Form/Design Center.
16:30–17:15
Föreläsning och diskussion med Rustan Nilsson – SYSAV, Niklas Kasenburg och Shuna Rana Nazari – Alexandra Instituttet. Moderator: Johan Wessman.
17:15–18:00
Mingel

PLATS: BLOXHUB, Bryghusgade 8, Köpenhamn
DATUM: 13 februari, 16.00–18.00
ANMÄLAN: Anmäl dig här »
Begränsat antal platser – anmäl dig senast den 12 februari.

Boken The Nordic Report 02  kan förbeställas på www.sustainordic.com och kommer att finnas till försäljning i Form/Design Centers butik och webbshop.


Om SUSTAINORDIC
SUSTAINORDIC är en plattform och ett nätverk med syfte att främja hållbar konsumtion och produktion utifrån ett nordiskt perspektiv, i enlighet med FN:s globala mål 12 i Agenda 2030. SUSTAINORDIC ger årligen ut boken The Nordic Report som lyfter fram goda exempel inom hållbar produktion och konsumtion i Norden. Initiativtagare och projektägare är ArkDes och Form/Design Center.
sustainordic.com


Om Form/Design Center

Form/Design Center är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige och en nationell nod för gestaltad livsmiljö. Här kan du ta del av utställningar, workshops, samtal och föreläsningar, eller besöka vår butik och vårt café. Form/Design Center är också en plattform för branschen och deltar i olika utvecklingsprojekt. Form/Design Center drivs av Svensk Form Syd som är en ideell förening med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.