2020-05-29 09:43Pressmeddelande

Southern Sweden Design Days flyttas fram till maj 2021

Logo Southern Sweden Design Days

 

Med anledning av restriktionerna och ovissheten till följd av Covid-19 har Form/Design Center tagit beslutet att flytta fram premiären av Southern Sweden Design Days till maj 2021.

 

Eventet har fått fantastisk respons med över 200 deltagare på mer än 70 platser i Malmö. Coronakrisen orsakar dock svårigheter för både nationella och internationella deltagare och besökare. Alla ska kunna ta del av Southern Sweden Design Days utan att behöva riskera sin hälsa och deltagare ska ha möjlighet att förverkliga det innehåll som de har siktat mot. Eventet kommer därför att hållas i maj 2021 så att Southern Sweden Design Days ska få sin bästa tänkbara premiär.

 

Om Southern Sweden Design Days

Southern Sweden Design Days är ett nytt internationellt designevent i Malmö. Eventet öppnar dörrarna till den kreativa och dynamiska sydsvenska designregionen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. Southern Sweden Design Days 2021 är startskottet för ett årligt återkommande event som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

Partners to SSDDOm Form/Design Center

Form/Design Center är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige och en nationell nod för gestaltad livsmiljö. Här kan du ta del av utställningar, workshops, samtal och föreläsningar, eller besöka vår butik och vårt café. Form/Design Center är också en plattform för branschen och deltar i olika utvecklingsprojekt. Form/Design Center drivs av Svensk Form Syd som är en ideell förening med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.