2023-05-26 11:54Pressmeddelande

Pressbilder från Southern Sweden Design Days 2023

Lokstallarna i KirsebergLokstallarna i Kirseberg

Southern Sweden Design Days är i full gång – Malmös nya internationella designfestival. Med ett fullspäckat program på mer än 60 olika platser i Malmö fylls staden med utställningar, seminarier, workshops och festligheter. Festivalen pågår 25–28 maj 2023.

Nu finns högupplösta pressbilder att ladda ner från Southern Sweden Design Days 2023. Bilderna är fria att använda i alla kanaler. Ange fotograf Daniel Engvall.

Ladda ner pressbilder här »

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center i Malmö – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

BISe x SSDD. Mikael Melzer Nilsson, Bar- och dryckeskonsult.

BISe x SSDD. Mikael Melzer Nilsson, Bar- och dryckeskonsult.

 

Partner logos

 Om Form/Design Center

Form/Design Center i Malmö är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige. I en unik kulturhistorisk miljö i centrala Malmö kan du uppleva utställningar, workshops och föreläsningar, eller besöka butiken och tidskriftscaféet. Form/Design Center är en plattform för branschen och driver olika hållbarhetsprojekt. Form/Design Center är utsedd av regeringen som nationell nod för gestaltad livsmiljö och officiell partner i New European Bauhaus. Form/Design Center startades 1964 som en del av den ideella föreningen Svensk Form och drivs idag med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.


Kontaktpersoner

Kommunikationschef – Form/Design Center
Marina Jackler