2022-05-22 06:00Pressmeddelande

Pressbilder från Southern Sweden Design Days 2022

Huvudarenan för Southern Sweden Design Days 2022, de gamla järnvägsverkstäderna Lokstallarna i Kirseberg i Malmö.Huvudarenan för Southern Sweden Design Days 2022, de gamla järnvägsverkstäderna Lokstallarna i Kirseberg i Malmö.

19–22 maj 2022 hålls andra upplagan av Southern Sweden Design Days – en ny internationell designfestival i Malmö. Med ett fullspäckat program på mer än 60 olika platser i Malmö fylls staden med utställningar, seminarier och workshops.

Nu finns högupplösta pressbilder att ladda ner från Southern Sweden Design Days 2022. Bilderna är fria att använda i alla kanaler. Ange fotograf Daniel Engvall.

Ladda ner pressbilder här »

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center i Malmö – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

 Om Form/Design Center

Form/Design Center i Malmö är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige och en nationell nod för gestaltad livsmiljö. Här kan du ta del av utställningar, workshops, samtal och föreläsningar, eller besöka vår butik och vårt café. Form/Design Center är också en plattform för branschen och deltar i olika utvecklingsprojekt. Form/Design Center drivs av Svensk Form Syd som är en ideell förening med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.


Kontaktpersoner

Kommunikationschef – Form/Design Center
Marina Jackler