2020-10-01 15:04Pressmeddelande

Premiär av Southern Sweden Design Days 27–30 maj 2021

Datum för Southern Sweden Design Days 2021 är nu spikade och premiären kommer att gå av stapeln 27–30 maj 2021.

Anmälan att delta
Från och med den 1 oktober 2020 är det möjligt för nya projekt och deltagare att anmäla sig till eventet genom ett open call. Anmälningsperioden pågår 1 okt–30 nov 2020.

Läs mer här ››

Om Southern Sweden Design Days

Southern Sweden Design Days är ett nytt internationellt designevent i Malmö. Eventet öppnar dörrarna till den kreativa och dynamiska sydsvenska designregionen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. Southern Sweden Design Days 2021 är startskottet för ett årligt återkommande event som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation.

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.Om Form/Design Center

Form/Design Center är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige och en nationell nod för gestaltad livsmiljö. Här kan du ta del av utställningar, workshops, samtal och föreläsningar, eller besöka vår butik och vårt café. Form/Design Center är också en plattform för branschen och deltar i olika utvecklingsprojekt. Form/Design Center drivs av Svensk Form Syd som är en ideell förening med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.