2022-04-22 10:03Pressmeddelande

Inbjudan: Presslunch Southern Sweden Design Days

Välkommen till presslunch torsdagen den 19 maj kl. 12–13 på Lokstallarna i Malmö.

Den nya internationella designfestivalen Southern Sweden Design Days intar Malmö den 19–22 maj. Under fyra dagar fylls staden med utställningar, seminarier och workshops på mer än 60 olika platser. I år öppnar även Main Location på Lokstallarna upp dörrarna med 6 000 kvm utställningar och en livestudio inför publik.

Program

12:00 Lunch
12:10 Introduktion Southern Sweden Design Days
12:20 Designers berättar om sina programpunkter
13:00 Avslutning/frågor

Praktisk information

Datum: Torsdag 19 maj 12:00–13:00
Plats: Press Lounge, Main location på Lokstallarna, Södra Bulltoftavägen 51, Malmö
Lunch: Lätt vegetarisk lunch ingår.
Anmälan: Anmäl dig här senast den 12 maj 2022.
Boende/hotell: Vi erbjuder rabatterade hotellnätter via våra hotellpartners som du hittar här.

Presskontakt

Vid frågor kontakta Marina Jackler, Form/Design Center
marina@formdesigncenter.com
0765-86 85 35

Om Southern Sweden Design Days

Southern Sweden Design Days är en ny internationell designfestival i Malmö. Festivalen öppnar dörrarna till den kreativa och dynamiska sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. Southern Sweden Design Days är ett årligt återkommande event som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation.

Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

 Om Form/Design Center

Form/Design Center är den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige och en nationell nod för gestaltad livsmiljö. Här kan du ta del av utställningar, workshops, samtal och föreläsningar, eller besöka vår butik och vårt café. Form/Design Center är också en plattform för branschen och deltar i olika utvecklingsprojekt. Form/Design Center drivs av Svensk Form Syd som är en ideell förening med stöd av Kulturdepartementet, Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.